Omega Cure

Omega Cure

Omega Cure er ein naturlig og breidspektra omega-3 olje

Under produksjon sørger dei for at olja ikkje utsettes for luft. Luft fører nemlig til at olja oksiderer, noko som gjev både vond lukt og smak. Det einaste som fjernes frå olja er metaller og giftstoffer frå naturen. Den kan vera med å stabilisera blodsukkeret, smører oss innvendig og gir bl.a. fukt til tørr hud no framover

Høsten er forkjølelsetid og kulda snik seg innpå oss. Eg bruker omega 3 heile året, men syns da er ein ekstra viktig reminder no på denne tida.
Omega Cure er blitt ein ny favoritt både på grunn av råvarene, og kvaliteten men ikkje minst smaken! Den passer til heile familien, liten som stor og som ernæringsterapeut anbefaler eg ALLE å ta omega 3 kvar einaste dag.

Eg handler min hos naturligliv. Rask og god service og gode priser om du handler fleire i slengen.
Butikken finner du her Verdt eit besøk!!

For deg som bur her lokalt kan du stikka innom meg på kontoret. Eg pleier som oftast å ha på lager 🙂

Eg slenger ved ein oppskrift på Supersmoothie. Du kan nemlig bruke Omega Cure både i desserter, is og smoothier 🙂

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*