Ta eit suntgrep saman med meg

Ta eit suntgrep saman med meg

I tarmen vår finn me 70% av immunsystemet vårt. Hormoner blir danna her, vitaminer og mineraler blir tatt opp og heile økosystemet er avhengig av ein tarm med riktige bakterier og ei sterk tarmslimhinne.

Næringsfattig mat, ein stressande livsstil, miljøgifter og matintoleranser er noko av det som kan føre til ein usunn tarmbiota.

BIOME DT, BIOME SHAKE, BIOME ACTIVES, BODY PRIME, PROARGI-9.
Ikkje berre får du produkta til purify men du får også kostholdsplan, rådgivning og alle verktøya du treng for å lykkast.

Med Purify fjerner du dårlige bakterier og erstatter med gode. Du tilfører gode byggeklosser og reparer tarmen under profesjonell veiledning av meg / din ernæringsrådgjevar. Me bruker kartleggingskjema før og etter og eg hjelper deg med vegen vidare.

Detter er ikkje noko «pille og pulver» kur men ein fin måte å komme i gang med ein skikkelig livsstilsendring! Den passer like godt for deg som vil opp i vekt, som ned i vekt, eller for deg som berre ønsker ein meir balansert kropp med eit sunt grep.

Kven kan ha utbytte av purify?
Slit du med stoffskifteproblem – morbus chron – ulcerøs kolitt – irritabel tarm – allergier og matintoleranser – stressa og urolig mage – hudproblemer – IBS – vektproblemer – ynsker mer energi – har depresjon eller angst – eller driv trening og ynskjer resultat?

 

 

Send meg gjerne mail om du lurer på om detta kan vera noko for deg 
Eg veileder via skype, mail og telefon i heile Norge så avstand har ingenting å sei

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*