Hurrarop for naturlig hudpleie

Hurrarop for naturlig hudpleie

På snappen til kostholdsdamene har eg fått ein god del spørsmål om hudhelse i dag. Eg er jo heilt frelst i jordnær hudpleie sine ansiktsmasker og i sommarferien fekk eg også prøve ut det nyaste tilskuddet. Eg syns da er luksus å bruka økologiske og reine produkter på huden min!

Inne på bloggen deira kan du lesa mangen flotte innlegg om nettopp dette temaet. Her finner du innleggene

Jordnær hudpleie vil bidra til at folk får tilgang til rene hudpleieprodukter til en rettferdig pris. Her brukes kun de beste økologiske råvarene for å skape produkter som inneholder hele naturens kraft som beskytter og nærer huden. Vi alle er utsatt for så mange giftige stoffer som trenger inn i våre kropper hver dag og forestyrrer våre kroppsfunksjoner. Ved å tilby sunne og miljøvennlige såper, ansiktskremer, leppepomader osv. vil Jordnær hudpleie gjøre det litt enklere å holde seg unna disse skadelige stoffene og gjøre livet bedre for oss, våre barn og alle dyr og planter.

Den nyaste masken består av blæretang og hvetegress og virker avgiftande på krevande hud

Rødbete og geitemelk ansiktsmaske passer for tørr og ujevn hud

Gurkemeie og sitron ansiktsmaske virker rensende for normal til fet hud

Eg er like frelst i alle sammen, men held ein ekstra knapp på rødbetemasken fordi den passer godt til min hud. 

I samarbeid med jordnær hudpleie gir eg 15% på produkter ut kvelden og det er gi-bort pris då dei er så rimelige i utgangspunktet. Unn deg sjølv digg pleie og kjøp gjerne ein ekstra til ein ven du bryr deg om.

 

Bruk rabattkode for å få 15%: SUNTGREP 

Sjekk også Magnesium badesalt med lavendel som kan gi deg ekstra boost og påfyll av magnesium. Deilig for slitne kropper, trøtte og urolige beim, urolige barnekropper som ikkje klarer å sove og i fotbad om kvelden for ekstra god søvn.

PS! Stor fare for at du kommer til å bli frelst så pass på!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*