Påskesnop som reparerer tarmen og held blodsukkeret stabilt

Påskesnop som reparerer tarmen og held blodsukkeret stabilt

For meg er kosthold ein livsstil. Når påsken kjem eller andre høgtidsdager er da ikkje eit alternativ å ete som tidligare.
Da frista ikkje med melkesjokolade eller candy king, fordi eg syns ikkje da er verdt da. Å få trøbbel med magen, dårlig søvn, kviser, bli sur og trøtt gjer motivasjonen min til å laga noko sjølv veldig enkel.

Eg trur ikkje at eg lyge viss eg seie at eg bruke 5 min til sammen på å laga desse gelefigurane også må eg jo då, utolmodig som eg er, venta i eit par timer før dei er ferdig stivna i kjøleskap.

Desse er poppis hos alle i familien og me varierer med kva me har oppi. Desse er friske, gode, påskegule og heilt naturlig <3

Du treng:

saften av 4 appelsiner 

saften av 1 sitron 

kokosblomstsukker ( kan sløyfes ) 

3 ss gelatin bestilles her

kok opp saft og søtning og tilsett gelatin. Rør dette klumpfritt. Blandingen skal ikkje koke etter gelatinene er komt oppi

Gelatinen smake ingenting og er derfor min favoritt av alle typer eg har prøvd. Den er økologisk, heilt trygg, gir ingen ettersmak og har terapeutiske effekter. Verdt kvar ei krone!

Eg har kjøpt formene mine på søstrene Grene, men du finner eit hav på ebay bl.a.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*