Påskemarsipan

Påskemarsipan

Harald og meg er veldig glad i marsipan og i påsken blir da fort masse kaffi og masse marsipan <3

Me syns da er ein fin tradisjon å laga noko godt før høgtid og i år blei da voksen snop til oss. Trudde me…
Ungane syns jo dei var kjempe gode og me hadde alle litt dessert etter middagen i dag 🙂

For å lage marsipan treng du få ingredienser. Mandler, søtning, egg og væske.
Me lagde våre sånn:

Skolda mandler, tørka dei i ovn og malte dei opp (du kan også berre kjøpa ferdig mandel mel)
Blanda inn 2 ss kokossukker
2 eggekviter
Pressa apelsinsaft og blanda til me fekk ein klebrig deig

Me forma kuler, smelta Ânglamark mørk sjokolade i vannbad (økologisk appelsin sjokolade frå Coop Prix)
og dyppa kulene i dette og avkjølte

Oppbevar i tett boks i kjøleskap

God påske <3 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*