Jordnær hudpleie

Jordnær hudpleie

For meg er kva vi smører oss med like viktig som kva vi putter i munnen. Som ernæringsterapeut er eg opptatt av den heilthetlige helsa. Eg er så heldig å ha blitt sponsa med fantastiske ansiktsmasker!!
Jordnær hudpleie vil bidra til at folk får tilgang til reine hudpleieprodukter til ein rettferdig pris. Her brukes kun dei beste økologiske råvarene for å skape produkter som inneholder hele naturens kraft som beskytter og nærer huden.
Me alle er utsatt for så mange giftige stoffer som trenger inn i våre kropper hver dag og forestyrrer våre kroppsfunksjoner. Ved å tilby sunne og miljøvennlige såper, ansiktskremer, leppepomader osv. vil Jordnær hudpleie gjøre det litt enklere å holde seg unna disse skadelige stoffene og gjøre livet bedre for oss, våre barn og alle dyr og planter.

Masker er ganske poppis hos meg fordi eg vil gjerne at hudpleie skal gå kjapt og har verken tid eller lyst til å rense ansikt trinnvis kveld etter kveld. Eg er ofte så stuptrøtt at eg ikkje kjem meg fort nok i seng.

Med masker nokon gonger i veka og ein god krem så syns eg at eg kjem godt ut av det 😉

 

Å smøra seg med ein blanding av rødbet og geitemelk eller ingefær og sitron høyres digg ut, gjer da ikkje?
Maskene kjem i pulverform som du blander ut med litt lunka vatn også lar du det stå i 5 minutt å svelle.

Huden min føltes så fresh ut etterpå og eg følte faktisk at eg kunne gått uten sminke. Eg syns den naturlige looken heilt klart er den finaste, men syns da er vanskelig å ikkje putta «ansiktet på»
Her må eg gå nokon runder meg meg sjølv…

Når da gjeld problemhud så hadde eg kjempe masse problemer før eg la om kostholdet mitt. Når eg eliminerte vekk bl.a juice, sukker og melk blei huden bra ganske så kjapt! Er da ikkje rart at me heng så godt saman? Ein trøbblete tarm viser seg ofte med urein hud, og derfor er kosthold innenifra og nydelige produkter utenifra, som eg har blitt sponsa med, så viktig om du vil oppnå ein fin og smidig hud.

Klikk deg inn på sida HER for å lese meir og bestill deg ein påskepresang til deg fra deg <3

 

 

 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*