Thai kyllingsuppe i wonderbag

Thai kyllingsuppe i wonderbag

Kombinasjonen wonderbag og suppe er heilt fantastisk om dagane. Eg har funne ein rask måte å laga naturlig, bærekraftig, næringsrik mat på og blir meir og meir glad i wonderbaggen min.
Hemmeligheten er nok å ikkje tenke så komplisert og tørre å prøve seg på kjøkkenet.

Eg har faktisk hatt litt suppeangst og tenkt at suppe fra bunn av er kjempe vanskelig, for å ikkje snakke om gryteretter som ikkje kjem frå ferdig pose. Eg koser meg på kjøkkenet og lager meir salt enn søtt og det er egentlig litt nytt for meg.

Rester blir til kraft og eg føler eg får nytta måltidet, får kjempe god mat for å ikkje snakka om pengane eg spare.
Eg anbefala faktisk alle å invistera i ein wonderbagg og begynna tenka naturleg mat. Du har igjen for dette på så mangen områder. Sparing av tid og penger er nok den største fordelen i tillegg til næringa sjølvsagt.

Eg la ut suppe på instagrammen og lovde oppskrift om eg fekk tommelopp på innlegget. Denne suppa kjøper eg kvar samlingshelg i Tønsberg på Thai mat restaurant og nyter sammen med eit glas rødvin. Lykke!

Er du nysgjerrig på WB kan du lesa om den her på Naturligliv sin nettbutikk

Pssssst! Om du er rask kan du faktisk kjøpa den på 30% om du bruke rabattkode SUNTGREP

 

Oppskrift på Thai Suppe i wonderbag ( du kan sjølvsagt lage uten også)
1 liter vatn
kyllingkraft
1 paprika
2-3 båter med kvitløk
Strimla kyllingkjøtt/ kyllingfilet.
2-3 gulrøtter
kinesiske grønnsaker/wok (kan sløyfes)
1 boks kokosmelk
1 lime
1 sitron
Salt
pepper
Chilli
1-2 cm raspa ingefær
Frisk koriander
Økologisk jasminris

Bland alt sammen utenom kokosmelk og frisk koriander. Kok opp alt sammen og la alt småputtre i 5-7 min. Rør inn kokosmelk og tilsett koriander og sett i wonderbag så mangen timer som mulig. Eg pleier la den stå 3-6 timer.

Server med kokt ris eller bytt ut risen med surdeigsbrød og ekte smør! 🙂

Lykke til med suppelaging og tagg meg gjerne og del <3 

 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*