Enkel og sunn bounty som booster fettforbrenningen din

Enkel og sunn bounty som booster fettforbrenningen din

Eg syns at me kan planlegga noko godt kvar dag! Livet er alt for kort til å kun kosa seg om lørdagen. Da einaste som er viktig å huska på er at du får næring og rett påfyll av kosen din. Ikkje tomme kalorier, men noko som tilfører kroppen din noko godt. Da kan vera oppkutta frukt, mørk sjokolade, bær med krem, smoothie, eller kanskje du vil prøva å laga noko av det som eg legg ut 🙂

Ein sjokolade på butikken er stort sett fett og sukker og det tilfører deg ustabilt blodsukker, unødvendige kalorier, betennelsetilstander og ingen vitaminer eller mineraler.
Lager du deg denne bountyen får du i deg sunt fett som kan boosta forbrenningen din, antioksidanter frå mørk sjokolade som kan vera bra å få i seg når kvardagsstresset er igang og du bestem sjølv kva søtning og om du vil søta den ekstra. Eg syns søtningen frå sjokoladen var meir enn nok og denna fekk bein å gå på! 😉

Oppskriften har eg knabba fra http://fitfocuse.blogg.no Ei spruddlande dama som lage så mykje godt!! Verdt å følga 🙂

image

Du treng

1 boks kokkosmelk (den feite på hermetikkboks)
200gr kokosmasse
100 gr mørk sjokolade (eg bruker coop Anglamark sin)
Søtning

 

image

Eg brukte denne som er basert på Stevia og som gjer samme smak som sirup og mørk søtning, men inge blodsukkerstigning eller kalorier. 

Når du opner ein boks kokos har du den tjukke delen øverst og mykje kokosvatn under. Den tjukke delen er det du skal ha tak i, og vatnet tømmer du ut. Pisk krem av den og tilfør søtning og kokosmassen.
Smelt sjokoladen over vannbad, fordel kokosmassen på eit bakepapir i ein liten form og hell over smelta sjokolade. Sett kjølig og knekk deg ein bit når du vil ha noko godt til kaffien eller som kveldskos

Fin onsdag til deg <3

 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*